Искат да размият нещата.Бившите управляващи, ръководени от член на БКП,

...
 Искат да размият нещата.Бившите управляващи, ръководени от член на БКП,
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Едни павета не могат да подредят, тръгнали държава да управляват

 Искат да размият нещата.
Бившите ръководещи, ръководени от член на Българска комунистическа партия, стартират да оферират на демократичните партии да се направи общ кабинет за превъзмогване на рецесията. Отново нито дума за какво сме в тази рецесия. Призовават да се затвори страницата. Да спрем да гледаме обратно, да работим „ за хората “. Даже оферират най-хубавите министерски места на демократичните партии, с цел да се види, че нищо не желаят за тях си.
Уж самостоятелни анализатори подемат тематиката и облъчват цялата страна с мъдри думи по какъв начин би трябвало „ национално единодушие “ за „ национално избавление “. И който не се съгласи на това единодушие, без да се гледа обратно, е изменник. Предател. Предател.
Думата кънти по всички медии.

Демократичните партии не устоят и одобряват. Прави се общо държавно управление. На националното единодушие. Но демократичните партии са не запомнили един факт. Важен. И това е, че някогашните ръководещи, ръководени от член на Българска комунистическа партия, въобще не се интересуват от народа, тъй като са политически измамници.

Следва страшна зима. Демократичните партии се пробват да оправят кошмара, оставен от Бившите ръководещи, ръководени от член на Българска комунистическа партия. Трудно е, извънредно е. Хората намразват всички политици. Включително и демократичните партии. Защото хората виждат по какъв начин демократичните партии ръководят дружно с Бившите ръководещи, ръководени от член на Българска комунистическа партия.

Докато демократичните партии се пробват да оправят батака, Бившите ръководещи, ръководени от член на Българска комунистическа партия, прибират всички стопански лостове, всички фондове, всички пари на страната. И скрито се смеят на демократичните партии. А и на хората. Защото са политически измамници.

На изборите идната година демократичните партии печелят. Но с доста по-малко от предстоящото. Защото хората ги свързват с Бившите ръководещи, ръководени от член на Българска комунистическа партия. И това не им дава устойчиво болшинство. Следват кошмарни години на плячкосване и развиване на мафиотски структури.

Едва когато става изцяло ясно, че Бившите ръководещи, ръководени от член на Българска комунистическа партия, са ограбили всичко, и демократичните партии изрично отхвърлят да вършат каквото и да е с тях, единствено тогава демократичните партии съумяват да завоюват задоволително гласове на изборите.
Как ви се коства приказката? Нещо познато?
На процедура това се случи през 1990 и 1991 година Последствията се точиха до 1997 година
Когато един член на Българска комунистическа партия, тежък политически лъжец, откраднал 12 години от живота ни, предлага всичко да се замете поради „ национално единодушие “, постоянно си припомням тези години. И това предложение за „ национално единодушие “. И кошмарът, и разграбването, и деградацията, които последваха по-късно. Надявам се, че днешните демократични партии няма да създадат грешката оттогава.

2022 година сме, а се усеща като 1990 година Не 12, а цели 30 години ни върнаха обратно.
Едни павета не могат да подредят, тръгнали страна да ръководят.
Политически измамници.
Спокойна вечер!

 

Любомир Аламанов, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР